Tervetuloa Palatsiseurakunnan sivuille

Tule Pyhä Henki -tilaisuus sunnuntaisin klo 16 Nekalan seurakuntatalo, Kuoppamäentie 23, 33800 Tampere. Bussi nro 10 pysäkki srk-talon kohdalla.

22.10.2017 Mukana mm. Jukka Hammarén ja Risto Rautkoski, ylistys Niko Ruunila.
(HUOM. su 29.10. tilaisuus on poikkeuksellisesti Koivistonkylän srk-talossa,Koivistontie 46, Tampere.)

Tilaisuuksien tallenteita voit seurata myös netissä
esim. 10.10.2017 Mukana Anne Lemmetty ja Markku Ylipää "Jumala koskettaa meidän sydäntämme ja lähettää meidät" "Herramme tulee!", ylistys Arto Ovaska ja ryhmä. https://bambuser.com/v/6919792


TERVETULOA!...
TAMPERE RUKOILEE, kristittyjen yhteiset ylistys- ja rukoustapaamiset Tampereella, v. 2017.

Tampere Rukoilee -illat jatkuvat kesän tauon jälkeen taas kerran kuukaudessa. Syyskuun Tampere Rukoilee -ilta on perjantaina 22.9.2017 klo18 alkaen Rukouksentalolla, Rautatienkatu 22.

Elämme sellaisia muutoksen aikoja että enemmän kuin koskaan tarvitsemme kristittyjen yhteistä rukousta.

”Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?” Vartija vastaa; ”Aamu on tullut, mutta silti on yö. Jos vielä kyselette, niin kyselkää; tulkaa uudelleen.” Jes.21;11-12

Meidän ei tule jäädä olosuhteisiin vaan saamme nostaa huomiomme Jumalan puoleen. Hän on meidän turvamme ja auttajamme.

”Niin he sanoivat; ”Nouskaamme ja rakentakaamme” ja he saivat rohkeuden käydä käsiksi tähän hyvään työhön.” Neh.2:18


Tampere Rukoilee -illasta alkaa 24 tunnin Ylistys – ja rukousvuorokausi Rukouksentalolla. Vuorokausi jatkuu siis lauantaihin 23.9. klo18 asti. (Yöajat vain etukäteen sopimalla.)

Rohkaisemme tulemaan paikanpäälle yhdessä rukoilemaan!

Tampere Rukoilee tiimi

”Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne.”Jer.29:7

RUKOUSHAASTE!


Jatketaan rukousta seurakunnan puolesta. Janoamme uutta virvoituksen aikaa Mestariltamme Jeesukselta Kristukselta ja Isältä Jumalalta omaan elämäämme ja koko kaupunkiimme.
Rukouksessa nousseita asioita voi jakaa palautelomakkeen kautta. Lisätietoja...

PS 83: 3
Minun sieluni ja ruumiini kohottaa riemuhuudon, kun tulen elävän Jumalan eteen.

Palatsiseurakunta lyhyesti


Vuonna 1995 perustettu Palatsiseurakunta on karismaattinen luterilainen seurakuntayhteisö. Pyrimme tavoittamaan erityisesti sellaisia ihmisiä, joita perinteiset seurakunnat eivät tavoita sekä tarjoamaan seurakuntayhteyden niille kristityille, joilla sitä ei ole.


Opetamme luterilaisen tunnustuksen pohjalta. Toivotamme tervetulleiksi joukkoomme myös toisen tunnustuskuntataustan omaavat kristityt, joilla ei ole aktiivista seurakuntayhteyttä. Haluamme myös rohkaista ja tukea muita kristillisiä yhteisöjä ja seurakuntia sekä edistää kristittyjen välistä yhteyttä.
» Lue lisää...